понеділок, 18 червня 2007 08:06

Росіянам дозволили їсти український сир

Російська федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду з 16 червня дозволила експорт молочної продукції компаніям "Гадячсир" і "Пирятинський сирзавод" до Росії після вимушеної 2-тижневої перерви. Про це повідомив начальник управління Державної ветеринарної служби Полтавської області Сергій Аранчій.

За його словами, на початку червня в продукції даних підприємств виявили кишкову паличку і ветеринарна служба Росії заборонила їх ввезення.

На заводах протягом останніх двох тижнів проведено роботу з поліпшенню санітарного стану виробництва і підвищення якості продукції, і тепер до продукції претензій немає, запевнив Аранчій.

У березні 2006 року Россільгоспнагляд дозволив експорт молочної продукції "Гадячсир" і "Пирятинський сирзавод" до Росії.

Після запровадженої 20 січня 2006 року заборони на ввезення української продукції тваринництва до Росії Россільгоспнагляд дозволив ввезення молочної продукції на російську територію тільки шести українським підприємствам, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Росіянам дозволили їсти український сир ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі