понеділок, 18 січня 2016 11:18

Росія збирається продавати зброю Саудівській Аравії

Росія збирається продавати зброю Саудівській Аравії
Росія планує постачати озброєння, включно з авіатехнікою і боєприпасами до неї, в Саудівську Аравію. Автор: www.belvpo.com

Росія планує постачати озброєння, включно з авіатехнікою і боєприпасами до неї, в Саудівську Аравію. Для цього готується пакетна угода, передає "Коммерсант-Деньги", посилаючись на джерела в російському оборонно-промисловому комплексі.

Сума угоди оцінюється в $10 мільярдів. Її планують підготувати до візиту саудівського короля Салмана в Москву.

В Ер-Ріяді зацікавились російськими кораблями. Також представники Саудівської Аравії ведуть переговори про купівлю оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер-Е" та кількох дивізіонів С-400, розповіли джерела видання.

Раніше керівники Саудівської Аравії тривалий час орієнтувались на закупівлю озброєнь у США і країн НАТО. Але нещодавно вони зацікавились російськими ракетними катерами, сторожовими кораблями ближньої морської зони, середніми десантним кораблям, а також патрульним кораблям прибережної зони, повідомив "Коммерсант".

Зараз ви читаєте новину «Росія збирається продавати зброю Саудівській Аравії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі