вівторок, 22 травня 2007 16:50

Росія вивезе з Грузії озброєння двох військових баз

Росія планує 24 травня вивезти з території Грузії озброєння і військову техніку 62-ої і 12-ої російських військових баз, повідомив начальник служби інформації і суспільних зв"язків Сухопутних військ Росії полковник Ігор Конашенков.

"На ешелон, що складається з 18 платформ і вагонів, буде завантажено 20 одиниць автомобільної техніки і запаси матеріально-технічного майна. Загальна маса вантажу складе близько 200 тонн", - розповів Конашенков.

За його словами, у складі другого ешелону - 21 платформа і вагони, які вивезуть 13 одиниць військової техніки загальною масою близько 300 тонн.

До кінця року з території Грузії до Росії і на 102-у російську військову базу у Вірменії планується відправити ще 15 військових поїздів і дві автомобільні колони з майном російських військових баз.

Згідно з угодою між Росією і Грузією 62-а російська база повинна бути закрита до кінця 2007 року, а 12-а російська база - протягом 2008 року, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Росія вивезе з Грузії озброєння двох військових баз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі