пʼятниця, 27 липня 2007 08:06

Росія вимагає розкрити таємницю замаху на Березовського

Росія чекає офіційних роз`яснень у зв`язку з недавніми повідомленнями британських ЗМІ про арешт якоїсь особи російського походження за підозрою в підготовці замаху на Бориса Березовського. Про це було заявлено послові Великої Британії в Москві Ентоні Брентону, який у четвер був викликаний в МЗС РФ.

"Російська сторона як і раніше чекає офіційних роз`яснень з приводу недавніх повідомлень британських ЗМІ про якусь особу російського походження, яке нібито було арештовано в Лондоні за підозрою в замаху, що планувався, на Березовського, проте через місяць депортованого з Великої Британії", - йдеться в повідомленні МЗС РФ.

Як повідомив раніше представник прес-служби Скотланд-Ярду, 21 червня цього року якийсь чоловік був затриманий в центрі Лондона за підозрою в підготовці вбивства Березовського. Пізніше, 23 червня, ця людина була звільнена без пред`явлення звинувачень і передана в розпорядження імміграційних властей для депортації з країни, повідомила поліція.

У повідомленні МЗС РФ наголошується, що якщо йдеться про газетні спекуляції, російська сторона має право розраховувати на їх офіційне публічне спростування, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Росія вимагає розкрити таємницю замаху на Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі