середа, 19 грудня 2007 19:41

Росія та Польща зняли заборону на постачання польського м"яса

Росія і Польща підписали меморандум, що знімає заборону на постачання м"яса з Польщі. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-секретаря Россельхознадзора Олексій Алексєєнко.

Раніше міністр сільського господарства Олексій Гордєєв заявляв, що Росія дала згоду на відновлення імпорту м"яса з Польщі. Після того, як російський міністр заявив про зняття заборони, представники міністерства закордонних справ Польщі заявили, що позиція Варшави відносно переговорів між Євросоюзом і Росією буде змінена.

Раніше Польща наклала вето на переговори Росії і Євросоюзу за базовим договором. Представники польського уряду заявляли, що знімуть вето на переговори тільки після відміни заборони на ввезення м"яса.

Нагадаємо, що Росія ввела заборону на постачання м"яса з Польщі два роки тому. Москва вважала, що Польща використовується як перевалочний пункт для постачання до Росії неякісного м"яса зі всього світу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Росія та Польща зняли заборону на постачання польського м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі