середа, 03 вересня 2008 13:23

Росія припинила видачу віз грузинським громадянам

Росія припинила видачу віз громадянам Грузії, але разом з тим продумує комплекс заходів для того, щоб було завдано мінімального збитку громадянам обох країн у зв"язку з розривом дипломатичних відносин між Москвою і Тбілісі, заявив офіційний представник МЗС Андрій Нестеренко.

"Ми до сьогоднішнього дня виконували гідно наші консульські функції в Тбілісі й видавали візи для громадян Грузії. Але зараз цей процес припинено, і ми продумуємо, які заходи можна було б розробити для того, щоб було завдано мінімального збитку інтересам людей, які є громадянам обох країн та планують свої поїздки як з Грузії до Росії, так і з Росії до Грузії", - сказав Нестеренко на прес-конференції в Москві в середу.

Нестеренко також відзначив, що, за інформацією, що є у нього, процес видачі віз громадянам "було припинено нещодавно". "Це було рішення Тбілісі", - відзначив представник МЗС Росії, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Росія припинила видачу віз грузинським громадянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі