вівторок, 17 вересня 2019 03:36

Росія не закрила справи проти українських моряків

Росія не закрила справи проти українських моряків
24 українські моряки повернулися до Києва в результаті обміну полоненими між Україною та РФ. Фото: Укрінформ

Росія не припинила кримінальну справу проти звільнених з полону 24 українських моряків. Вони досі залишаються у статусі обвинувачених.

"Робота у справі військовополонених українських моряків триває навіть після їхнього звільнення. У Росії кримінальну справу стосовно них не припинено і вони досі залишаються у статусі обвинувачених та адвокати нашої команди продовжують захищати їх", – написав адвокат військовослужбовців Микола Полозов у Facebook.

З матеріалами кримінальної справи активно знайомляться захисники моряків.

"Наше завдання - домогтися виключення будь-яких несприятливих юридичних наслідків для звільнених моряків - героїв!", – заявив Микола Полозов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнені з Росії моряки повернулися в Одесу: фото

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін полоненими між Україною та РФ у форматі "35 на 35". Серед українців, які повернулися додому – Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Павло Гриб, Володимир Балух, Микола Карпюк, українські моряки, захоплені росіянами у Керченській протоці та інші.

Натомість літак з росіянами був направлений до московського аеропорту "Внуково".

Зараз ви читаєте новину «Росія не закрила справи проти українських моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі