понеділок, 26 травня 2008 16:01

Росія не визнала провину в знищенні грузинського беспілотника

Міністерство оборони РФ виразило незгоду з висновками місії ООН в Грузії (МООНГ), що заявила, що грузинський безпілотний літак, який був знищений над Абхазією 20 квітня, збитий російським винищувачем.

Начальник прес-служби Міноборони Олександр Дробишевський повторив позицію російської сторони, що неодноразово заявляла про непричетність до цього інциденту. "Про жодне порушення державного кордону Грузії, а тим більше про знищення безпілотного літального апарату не може бути і мови", - сказав він.

Тим часом зампред комітету Держдуми РФ з безпеки Геннадій Гудков назвав звіт МООНГ об"єктивним. Він відзначив, що "швидше за все, це був російський винищувач". Депутат припустив, що знищення беспілотника, можливо, стало "реакцією російської сторони на зухвалі кроки грузинських військовослужбовців". Гудков додав, що на висновки місії ООН Росії "реагувати ніяк не треба", повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Росія не визнала провину в знищенні грузинського беспілотника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі