четвер, 31 травня 2007 19:08

Росія не домовилася з Грузією про вступ у СОТ

Грузино-російські переговори в міністерстві економічного розвитку Грузії в четвер завершилися безрезультатно, повідомив керівник робочої групи Мінекономрозвитку з переговорів про вступ Росії у СОТ Максим Медведков.

"Питання легальності контрольно-пропускних пунктів - це не питання в рамках СОТ", - сказав Медведков. Грузія зв"язує свою згоду на вступ Росії із закриттям контрольно-пропускних пунктів на ділянках грузино-російської межі в Абхазії і Південній Осетії.

Заступник міністра економічного розвитку Грузії Тамар Ковзірідзе після закінчення шестигодинних переговорів заявила, що "грузинська сторона не має наміру міняти своєї позиції". "Умови, при дотриманні яких ми готові дати згоду на вступ Росії у ВТО, залишаються тим самим. Ми вимагаємо від російської сторони виконання підписаного в 2004 році протоколу про закриття контрольно-пропускних пунктів на абхазькій і південноосетинській ділянках грузино-російської межі", - сказала Ковзірідзе.

За словами замміністра, "в ході переговорів російська сторона вперше в рамках цих переговорів визнала, що дія контрольно-пропускних пунктів на абхазькій і південноосетинській ділянках держкордону не узгоджена з грузинською стороною", повідомляє Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Росія не домовилася з Грузією про вступ у СОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі