понеділок, 14 січня 2008 20:53

Росія і НАТО проведуть спільні навчання по ПРО

Спільні навчаня в рамках проекту протиракетної оборони театру військових дій проведуть Росія і НАТО з 16 по 26 січня в Германії.

Як наголошується в поширеному в Брюсселі комюніке, навчання пройдуть під егідою Ради Росія-НАТО в комп"ютерному центрі в Оттобрунні під Мюнхеном.

Це четверте по рахунку з 2004 року спільне тренування в рамках цього російсько-натівського проекту. Перші три пройшли в США, Нідерландах і Росії.

"Якщо попередні навчання були сфокусовані на відробітку командування і контролю, а також проведенні операцій на загальному театрі військових дій, нинішні будуть зосереджені на процесах планування, потрібних для ефективного розгортання таких сил", - наголошується в комюніке НАТО.

У навчаннях візьмуть участь більше 60 представників 11 натівських країн і Росії. Необхідну підтримку подадуть командування ВВС Німеччини, Міжнародний військовий штаб НАТО, Американське агентство ПРО, інші натівські військові структури, а також Міністерство оборони РФ, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Росія і НАТО проведуть спільні навчання по ПРО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі