середа, 01 жовтня 2008 13:12

Росія формує Сили швидкого реагування

Міністерство оборони Росії має намір в стислі терміни сформувати Сили швидкого реагування (СШР), до складу яких увійдуть частини Повітряно-десантних військ, морської піхоти і спеціального призначення. Про це 1 жовтня повідомляє "Інтерфакс-АВН" з посиланням на джерело в російському військовому відомстві.

Створення СШР розглядається як один з невідкладних заходів по зміцненню Збройних сил РФ і напрямлено на забезпечення можливості оперативної протидії потенційним погрозам з будь-якого стратегічного напряму.

Силам швидкого реагування планується додати штурмову і армійську авіацію. Підтримку СШР з повітря надаватимуть близько 200-300 літаків і вертольотів, які організаційно увійдуть до оперативно-тактичне угрупування ВВС.

Питання, пов"язані з бойовим і чисельним складом, а також органами управління СШР, будуть розглянуті на колегії Міноборони РФ, яка пройде в Москві 3 жовтня, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Росія формує Сили швидкого реагування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі