вівторок, 02 вересня 2008 13:09

Росія допоможе Узбекистану побудувати газопровід

Росія та Узбекистан досягли домовленості про початок будівництва за участю РФ нового газопроводу на території Узбекистану для експорту туркменського і узбецького газу, повідомив у вівторок, 2 вересня, російський прем"єр Володимир Путін, який знаходиться з візитом в Ташкенті.

"Досягнута домовленість про початок практичної спільної роботи з будівництва нової газопровідної системи на території Узбекистану, щоб забезпечити зростаючий експортний потенціал Туркменії і самого Узбекистану", - сказав Путін журналістам після переговорів з президентом Узбекистану Ісламом Карімовим.

"Ми бачимо, що можливості такого партнерства зростають. У нас загальна зацікавленість в реалізації цього проекту", - відзначив прем"єр.

Путін також підтримав ініціативу Карімова "про необхідність розширення інвестиційної співпраці" між двома країнами. При цьому російський прем"єр відзначив, що "це повинна бути дорога з двостороннім рухом, і всі передумови для цього є", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Росія допоможе Узбекистану побудувати газопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі