неділя, 24 червня 2007 16:25

Росія допоможе Балканам у вирішенні енергетичних проблем

Росія готова зробити все можливе для вирішення енергетичних проблем балканського регіону, заявив президент РФ Володимир Путін в неділю на балканському енергетичному саміті в Загребі.

Він заявив, що "Росія зацікавлена в продовженні переговорів про продаж газу і подальше використання транзитних можливостей регіону, а також будівництво підземних газосховищ у ряді балканських держав".

"Представляє інтерес і газифікація територій Македонії з розширенням мережі газопроводів на Албанію, Південну Сербію і Косово", - сказав президент РФ.

Путін також відзначив, що "Газпром" не тільки поставляє газ в Балканський регіон, але займається реконструкцією газотранспортних систем.

"Росія зацікавлена в наочних переговорах після продажу газу і його транспортування і будівництва газових сховищ на території деяких балканських держав", - сказав Путін, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Росія допоможе Балканам у вирішенні енергетичних проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі