понеділок, 20 жовтня 2008 14:31

Російського дипломата звинуватили в підготовці замаху на Саакашвілі

Латвійський телевізійний канал заявляє, що радник Посольства Росії в Латвії Олександр Хапілов брав участь в плануванні замаху на президента Грузії Михайла Саакашвілі.

За даними телеканалу, який посилається на неназвані джерела в Грузії, Хапілов з 2000 по 2004 рік займав посаду другого секретаря в Посольстві Росії в Грузії і займався пошуком і вербуванням осіб для замаху на президента цієї країни. "Замах не стався тому, що наймані вбивці, які повинні були застрелити Саакашвілі, потрапили в аварію", - повідомляє телеканал, який цитує "ЛІГА".

У Посольстві Росії в Латвії інформацію про участь Хапілова в організації замаху на президента Грузії категорично відкинули. "Робота Хапілова в Тбілісі не виходила за рамки довірених йому дипломатичних обов"язків. Посольство Росії в Латвії категорично спростовує інформацію, яка прозвучала в ефірі латвійського телеканалу", - сказали в диппредставництві РФ в Ризі.

Нагадаємо, на початку жовтня ЗМІ Грузії, посилаючись на неназване джерело в держструктурах Абхазії, повідомили про план ФСБ по ліквідації Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Російського дипломата звинуватили в підготовці замаху на Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі