середа, 20 червня 2007 08:31

Російським авіакомпаніям заборонили літати в ЄС

Росавіація і Ространснагляд обіцяють заборонити польоти до Європи чотирьом російським авіакомпаніям. Ще п"ятеро перевізників чекають обмеження.

За даними прес-служби Мінтрансу Росії, з 25 червня в країни ЄС заборонено виконувати будь-які рейси: ФГУП "Кавмінводиавіа", "Авіалінії Кубані", "Якутія" і "Авіалінії 400".

Рішення про заборону польотів може бути ухвалене у зв"язку з невиконанням авіакомпаніями вимог Ространснагляду, а також в цілях приведення повітряних судів і процедур у відповідність з вимогами ЄС.

Відносно ще п"яти авіакомпаній вводяться обмеження на використання літакового парку при виконанні регулярних, чартерних і разових польотів в країни ЄС. Ці обмеження стосуються авіакомпаній "Красейр", "Уральські авіалінії", "Газпромавіа", "Атлант-Союз" і "Ютейр". Їм запропоновано терміново розробити і представити на узгодження в Ространснагляд план з усунення зауважень, повідомляють "Відомості".

Зараз ви читаєте новину «Російським авіакомпаніям заборонили літати в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі