четвер, 13 січня 2011 16:15

Російський провайдер запропонував "постріляти" по Кремлю і "президенту"

Російський провайдер запропонував "постріляти" по Кремлю і "президенту"

Прокуратура Приморського краю, Росія, зацікавилася анімаційною віртуальною рекламою владивостоцького інтернет-провайдера "Альянс-телеком", що дозволяла відвідувачам сайту компанії "стріляти" по Кремлю і людині, схожій на президента Росії, повідомляє РИА Новости з посиланням на помічника прокурора краю Олену Телегіну.

"Найближчим часом буде дано доручення відповідним підрозділам УВС Примор'я провести перевірку у зв'язку з появою на сайті "Альянс-телекому" реклами на предмет наявності в ній ознак екстремізму", - зазначила співрозмовниця агентства.

За її словами, фахівці відповідних контролюючих органів повинні провести експертизу реклами і зробити свій висновок. За підсумками перевірки прокуратура, спираючись на висновки експертів, прийме відповідне рішення. РИА Новости поки не має в своєму розпорядженні коментарів керівництва компанії-провайдера. Зазначений на сайті компанії телефон не відповідає.

Видання "Московський комсомолець", пояснює, що користувачам пропонували "постріляти в кораблі, що пропливають, підводні човни, повітряні кулі, що пролітають, і в людину, дуже схожу на президента Росії, яка визирає з-за стін Кремля. При цьому кораблики тонуть, повітряні кулі падають, а над "президентом" у разі попадання виникає німб".

Регіональні представники партії влади були обурені. Багато місцевих депутатів, в тому числі з партій "Єдина Росія" і ЛДПР, висловили своє обурення.

Мабуть, в компанії злякалися відповідної реакції влади. PrimaMedia повідомляє, що спочатку сайт провайдера був недоступний, а тепер можливість постріляти по Кремлю і людині, схожій на Дмитра Медведєва, так само як і по яких-небудь ще об'єктах, більше не надається.

Зараз ви читаєте новину «Російський провайдер запропонував "постріляти" по Кремлю і "президенту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі