понеділок, 18 березня 2013 15:01

Російський бізнесмен Чуркін сказав усе, що думає про галичан

Російський бізнесмен Чуркін сказав усе, що думає про галичан
Фото: tsn.ua

Власник львівського автобусного заводу російський бізнесмен Ігор Чуркін на своїй сторінці у "Фейсбук" дав характеристику галичанам. Повідомлення з'явилося минулого тижня.

"Вся промышленность на Галичине уничтожена: завод телевизоров "Электрон", Тернопольский комбайновый завод и ХБК, заводы радиоэлектроники "Сатурн" и "Орион" и тысячи других предприятий, - йдеться у тексті повідомлення. - Регион вернулся к состоянию 30-х годов прошлого века, когда крупнейшим предприятием Галичины был львовский пивзавод. Живут галичане только за счет того, что треть населения работает за границей и шлет сюда переводы. Оставшиеся на Украине продают друг другу китайские трусы и торгуют пивом. Дети просаживают присланные родителями доллары и евро в кабаках, а в промежутках между пьянками ходят на нацистские зборища".

Чуркін володіє ЛАЗом з 2001 року. У 2011 році створив у Львові хокейний клуб "Леви", що виступає у Професіональній хокейній лізі. У кінці лютого ЛАЗ призупинив роботу. Причиною стали борги перед заводом, зокрема Львова. Депутати львівської міської ради звернулися до керівництва держави з проханням повернути завод у державну власність.

"А где-то там, в параллельной Вселенной, руководители галицких предприятий не платят сотрудникам зарплаты месяцами, или даже годами, как в моём случае, - коментує запис бізнесмена користувач Еміль. - С 2008-года ЛАЗ должен мне 3 зарплаты."

Зараз ви читаєте новину «Російський бізнесмен Чуркін сказав усе, що думає про галичан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі