середа, 27 січня 2016 13:35

Російський артист роз'їжджав школами та читав лекції про "распятого мальчика"

Російський артист роз'їжджав школами та читав лекції про "распятого мальчика"

У російських школах на Уралі дітям розповідають пропагандистські історії про "хунту" та "розіп'ятого хлопчика" на Донбасі. Про це повідомляє видання "Настоящее время".

Такі лекції на уроках патріотичного виховання емоційно читає актор Іван Аголов. Він залякує малечу історією про міфічного "розіп'ятого хлопчика" (яку в 2014 році вигадала російська пропаганда) та про тотальне шпигунство, яке веде за росіянами Держдеп США.

"Ображаючи один одного, в майбутньому виростають Меркель, Обама, Кемерон, Оланд, і нічого нового ви тут не зміните" - пояснює дітям Аголов

На афішах актора, який лякає дітей, написано, що він працює за програмою президента РФ. Місцеві ж чиновники пояснити, хто такий цей гастролер і звідки, не можуть. Водночас, журналісти з'ясували, що колишній артист Аголов уже рік "гастролює" маленькими містечками Росії з власною виховною програмою, за котру батьки змушені платити 70 російьких рублів.

Батьки ж школярів скаржаться, що після таких лекцій діти погано сплять та бояться користуватися комп'ютерами, бо впевнені, що за ними "стежать".

Лектором уже зацікавилася місцева прокуратура, а батьки постраждалих дітей вимагають зовсім заборонити такі лекції.

Зараз ви читаєте новину «Російський артист роз'їжджав школами та читав лекції про "распятого мальчика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі