четвер, 22 серпня 2013 23:49

Російський актор Панін вибачився перед татарами за образливі висловлювання

Російський актор Панін вибачився перед татарами за образливі висловлювання
Фото: society.lb.ua

Російський актор Олексій Панін вибачився перед татарами за образливі висловлювання.

Як повідомляє видання "Аргументы недели – Керчь", це сталося перед початком спектаклю в Керчі, коли до Паніна підійшла група представників Керченського регіонального меджлісу.

"Я прийшов спеціально перед вами вибачитися. Просто ваша людина, яка була в цій ситуації (ДТП), – він татарин – повелася вкрай неінтелігентно", - сказав він представникам татарської громади.

"Я йому сказав у стані афекту, що типу "татари", – але до татар це не має стосунку. Це має відношення до хамської поведінки", - заявив Панін.

"Я за це прийшов перед вами вибачитися. Я прошу пробачення", - наголосив актор.

/media/video/512808/1_512808.mp4

Панін зізнався, що таке ж говорить і про своїх співвітчизників у Москві, якщо вони поводяться неналежним чином.

Він також зазначив, що його друг Марат Башаров – татарин, і він не може "своєму братові, татарину, сказати що він мудак чи хтось".

Як відомо, в Алушті сталася ДТП за участю Паніна, після якої російський актор грубо розмовляв із водієм-татарином і побив його.

Правоохоронні органи України відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень українцеві росіянином Паніним.

У МЗС України заявили, що те, що дозволяють собі "представники дружнього нам російського народу" на території України, "не вкладається ні в які цивілізовані рамки".

Генеральний консул Росії в Криму В'ячеслав Святличний назвав вчинок Паніна в Криму хамським і не гідним російського актора.

Зараз ви читаєте новину «Російський актор Панін вибачився перед татарами за образливі висловлювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі