неділя, 05 лютого 2017 19:02

Російських найманців після смерті таємно кремують

Російських найманців після смерті таємно кремують

Російських найманців у результаті смерті таємно кремують.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Найманці з приватних військових компаній, яких Росія залучає до допоміжних операцій в Сирії, перед відправкою підписують контракт, згідно з яким найманець у разі загибелі заздалегідь погоджується на кремацію тіла безпосередньо на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці отримали завдання стріляти по мешканцях: виклали відео

"Велику частину допоміжних операцій в Сирії здійснюють не кадрові військові, а найманці з приватних військових компаній. Немає тіла - немає справи - цей древній принцип російського слідства креативно застосовується на військовому поприщі. З урахуванням всіх інших пунктів можна взагалі утилізувати скільки завгодно людей і зробити це більш-менш непомітно. Що сказати? Такого цинізму, мабуть, в нашій країні ще не було ніколи" - повідомив російський терорист Гіркин.

Головний редактор "Цензор.НЕТ" зробив наступне припущення: "Гіркин написав про Сирію, але якщо контракти на спалювання тіл убитих найманців діють у Сирії, то можна припустити, що і під час війни в Україні правила діють ті ж самі".

Зараз ви читаєте новину «Російських найманців після смерті таємно кремують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі