четвер, 19 квітня 2007 11:13

Російські військові звільняють грузинську територію

Чергова автоколона з вантажем військового майна вийшла в четвер з грузинського міста Ахалкалакі на 102-у російську військову базу в Гюмрі у Вірменії, повідомив "Інтерфакс" представник дислокованої в цьому грузинському місті 62-ої російської військової бази.

За його словами, "це друга цього року автоколона, вона доставить з Ахалкалаки в Гюмрі майно автомобільної служби і клубне майно 62-ої російської військової бази, яка підлягає закриттю в 2007 році". Він уточнив, що у складі колони 10 автомобілів "КАМАЗ".

Співбесідник нагадав, що вивіз озброєнь, військової техніки і іншого майна дислокованих в Грузії російських військових баз поновився 13 квітня. "Того дня перша автоколона з інженерним устаткуванням і іншим матеріально-технічним майном російської 62-ої військової бази пішла на 102-у базу у вірменському місті Гюмрі".

За його даними, всього в 2007 році з Ахалкалакі на базу в Гюмрі планується відправити шість автоколон. Крім того, з Грузії до Росії і Вірменії підуть 19 залізничних ешелонів з озброєнням, технікою і майном російських військових баз.

Відповідно до російський-грузинської угоди про терміни і порядок виведення російських військових баз, в 2007 році повинна бути закрита 62-а база, дислокована в Ахалкалаки, а протягом 2008 року - 12-а база в Батумі, повідомляє Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Російські військові звільняють грузинську територію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі