Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2008 16:20

Російські військові знищують зброю в Грузії

МВС Грузії в понеділок звинуватило російські війська в підриві складу з амуніцією і зброєю на військовій базі поблизу грузинського міста Сенакі.

За словами представника міністерства Шоти Утіашвілі, російські військові також знищили злітно-посадочну смугу в районі бази.

"Вони знищують все і потім покидають ці місця", - заявив він.

Раніше AFP з посиланням на представника грузинського МВС Шота Утіашвілі повідомило, що російські війська не покидають територію Грузії, а проникають далі углиб країни.

Репортер агентства з місця подій повідомив, що поки не спостерігається масового виведення російських військ з грузинської території. За його словами, російська військова техніка стоїть вздовж дорогі на південь від Цхинвалі, а на контрольно-пропускному пункті між Росією і Південною Осетією потік машин в обох напрямах приблизно однаковий.

В той же час, Генштаб РФ сьогодні повідомив, що Росія почала виведення військового контингенту з Грузії відповідно до плану врегулювання конфлікту в Південній Осетії.

"Сьогодні, згідно з мирним планом, почалося виведення російських миротворців і доданих до них сил в райони, визначені рішенням комісії 1999 року", - повідомив замначальника Генштабу ВС РФ Анатолій Ноговіцин, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові знищують зброю в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути