пʼятниця, 22 серпня 2008 14:45

Російські війська грабують військові бази Грузії

У п"ятницю вранці з Зугдіді було повідомлено про переміщення російських солдат. Місцеві жителі говорять, що агресори сьогодні залишили всі адміністративні будівлі; проте їх танки і військові вантажівки все ще їздять вулицями міста від одного нелегального контрольно-пропускного пункту до іншого. Росіяни все ще укріплюють кожну стратегічну точку, яку вони зайняли від часу вторгнення до регіону.

Щодо Сенакі, міста регіону Самегрело, з військових баз російські солдати забрали аптечки першої допомоги і зброю. 40 вантажівок, завантажених вкраденою зброєю і устаткування, залишили військову базу Сенакі сьогодні.

Тим часом, ті 12 грузинських солдатів, яких заарештували агресори, коли вони охороняли військову базу, залишаються в полоні росіян. Росіяни відмовляються випустити їх.

Так само росіяни залишаються і в місті Поті. Вони розташовуються у вході до міста, який вони мають за контрольно-пропускний пункт.

Ще три танки прибули у місто з Сенакі сьогодні зранку, понад тридцять військових вантажівок і п"ятнадцять броньованих транспортних засобів патрулюють місто. Росіяни розмістили поряд з нелегальними контрольно-пропускними пунктами контейнери, в яких, можливо, міститься гуманітарна допомога від іноземних країн для біженців,яку затримали в порту Поті, повідомляє Rustavi 2

Переклад "Газета по-українськи"


Зараз ви читаєте новину «Російські війська грабують військові бази Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі