четвер, 04 вересня 2014 05:46

Російські солдати відмовляються їхати під Маріуполь помирати — Полякова

Російські солдати відмовляються їхати під Маріуполь помирати — Полякова
Фото: er.ru

Російські солдати відмовляються відправлятися в Україну під Маріуполь, оскільки не хочуть загинути у війні на сході України.

Про це в ефірі 5 каналу повідомила голова організації "Солдатські матері Санкт-Петербурга" Елла Полякова.

Полякова розповіла, що військовослужбовців РФ, які перебувають в таборі під Ростовом, планують відправити під Маріуполь.

"Але вони не хочуть, відмовляються. З ними нібито розривають контракт і відправляють їх як "ополченців". Але такого статусу в Збройних силах Росії немає", - зазначила громадський діяч.

Вона заявила, що росіяни несуть колосальні втрати у війні проти України.

"Хлопці, які повернулися (з Донбасу - ред.) і з якими ми говорили, розповідали страшні подробиці того, що з ними відбувалося", - сказала Полякова.

За її словами, тільки за останній час прибуло три вантажі "200" в Мурманськ і один вантаж "200" в Кострому.

"Ми написали заяву до Слідчого комітету Росії, але відповіді досі не отримали. Але найнеприємніше і образливе те, що в документах загиблих немає місця смерті, поховання відбуваються ганебно. Я про це сказала на зустрічі з двома заступниками міністра оборони", - заявила Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Російські солдати відмовляються їхати під Маріуполь помирати — Полякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі