Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2007 09:36

Російські космонавти займаються на орбіті сексом заради науки

У Франції в понеділок вийшла книга, в якій автор, французький письменник П"єр Колер, стверджує, що американські та російські космонавти займалися в космосі сексом в рамках дослідницьких програм з вивчення того, як людина може вижити протягом декількох років на орбіті.

Як пише Колер у своїй книзі "Остання місія: "Мир", подорож людей", ця тема засекречена, але, за його даними, секс в космосі абсолютно точно був. Космонавтам довелося покласти себе на вівтар науки - ученим потрібно було дізнатися, наскільки можливі статеві зносини без земного тяжіння.

Як пише П"єр Колер, в закритому звіті NASA про проект під кодовою назвою STS-XX, що проводився в рамках космічного польоту 1996 року, йшлося про те, що спочатку вчені за допомогою комп"ютера вибрали 10 із 20 найпоширеніших поз для заняття сексом.

Після цього двоє астронавтів на практиці випробували їх в реальних умовах невагомості. Результати знімалися на відео, ця плівка була настільки засекречена, що навіть агентству NASA була надана версія, урізана цензурою.

Тільки чотири пози були визнані придатними без "сторонньої допомоги". Для шести потрібно було використовувати спеціальний еластичний пасок і надувну трубу, що нагадує спальний мішок з відкритими краями.

Як пише Колер, "одним із принципових відкриттів стало те, що класична, так звана "місіонерська" поза, легко здійсненна в умовах земного тяжіння, неможлива в космосі", пише The Guardian.

 

Зараз ви читаєте новину «Російські космонавти займаються на орбіті сексом заради науки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути