субота, 04 серпня 2007 11:10

Російське риболовецьке судно затонуло поблизу Данії

У районі Фарерських островів, що належать Данії, затонув російський риболовецький траулер "Ольшана". Як повідомили у МЗС Росії, "ніхто з членів екіпажу не постраждав, все 35 чоловік було своєчасно евакуйовано".

"Вранці 3 серпня в районі Фарерських островів затонув російський риболовецький траулер "Ольшана", - проінформували на Смоленській площі. - Причиною катастрофи стала велика пробоїна, отримана судном увечері 2 серпня під час проходження небезпечної ділянки у фьордах".

"Всі члени екіпажа були своєчасно евакуйовані і доставлені в місто Торсхавн, - відзначили в міністерстві. - В даний час вони розміщені в місцевому готелі і забезпечені всім необхідним. Потерпілих немає".

"Російська сторона виражає вдячність данській стороні за порятунок російських моряків і сприяння. Консульський відділ посольства Росії в Данії підтримує з ними зв"язок", - передають "Вести" з посиланням на ІТАР-ТАРС. 
Зараз ви читаєте новину «Російське риболовецьке судно затонуло поблизу Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі