середа, 22 серпня 2007 08:40

Російська школярка в туалеті народила дитину і викинула її у вікно

Народивши в туалеті дитячого оздоровчого табору, 14-річна дівчинка викинула немовля з вікна другого поверху. Маля дивом вижило, впавши з висоти більше трьох метрів. Відразу після того, як під вікнами корпусу знайшли дитину, молода мама втікла.

Боячись покарання, вихованка школи-інтернату N 2 міста Іжевська Юлія О. не розповідала навіть подругам, що чекає дитину. Ніхто – ні не вихователі, ні медперсонал – не знали, що вона знаходиться на восьмому місяці вагітності.

Перейми у дівчинки почалися, коли вона відпочивала в дитячому оздоровчому таборі "Березовий гай" Удмуртської Республіки. Того вечора підлітки прогулювалися мимо корпусу 11, коли із кущів почули писк. Дитина була крихітна й уся в крові. Про знахідку вихователі відразу повідомили в міліцію.

Через годину напівживе немовля доставили в реанімацію. Поверхневий огляд засвідчив, що дівчинка народилася восьмимісячною. "Я не можу зрозуміти, як це янголятко вижило, її сам Господь оберіг! – говорить лікар-неонатолог Сергій Столбов. – Просто диво, що вона не загинула від втрати крові. Пуповина була не перев"язана, і малятко втратило стільки крові, що пульс ледве промацувався. А як ця крихта не розбилася, впавши з такої висоти, взагалі незбагненно. Вона навіть пальчика собі не зламала – жодного перелому!", повідомляє газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Російська школярка в туалеті народила дитину і викинула її у вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі