пʼятниця, 27 січня 2023 16:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Росатом надурив працівників ЗАЕС, які підписали з ним контракти

Росатом надурив працівників ЗАЕС, які підписали з ним контракти
Окупанти залишили колаборантів на ЗАЕС без відпусток. Фото: eastnews.ua

На Запорізькій АЕС окупанти порушують умови контрактів, які колаборанти підписали з Росатомом.

Раніше загарбники обіцяли колаборантам збереження стажу та відпусток, сказали в Енергоатомі.

"Російські поплічники залишилися без відпусток. Згідно з новими наказами, відпочити їм дозволять не раніше, ніж "через рік після укладення контракту". Варто зауважити, що спочатку йшлося про півріччя, але пізніше Росатом – спільник загарбників – вирішив, що українці мають "заслужити" відпустку, відпрацювавши на РФ повний рік", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація погіршується: у МАГАТЕ зробили тривожну заяву про ЗАЕС

Енергоатом закликає працівників електростанції не підписувати жодних контрактів з ворогом. Інакше вони стануть прямими посібниками агресора і зруйнують власне майбутнє.

"Відважний персонал Запорізької АЕС, який в умовах окупації продовжує зберігати вірність Україні, отримає всі обіцяні компанією виплати. Зокрема, йдеться про заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року й премію до Дня енергетика", – додали в українській компанії.

У вересні МАГАТЕ оприлюднило звіт за підсумками інспекції на ЗАЕС. Ситуація є безпрецедентною, написали вони.

Російські окупанти перетворили Запорізьку атомну станцію на військову базу, поставивши під загрозу весь континент, сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Росатом надурив працівників ЗАЕС, які підписали з ним контракти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі