четвер, 07 серпня 2008 18:59

Роман Оробей потрапив під косарку

31 липня 9-річний Роман із дідом поїхали трактором у поле неподалік міста Кролевець Сумської області косити сіно.

— Ми косили, а тоді я відійшов від трактора, — розповідає Роман. — Струшував із себе мурах і потім, мабудь, переплутав, куди бігти, щоб догнати дідуся на тракторі. Завжди косарку на трактор чіпляли спереду, а в той день вона була ззаду. А я не побачив. Потім майже нічого не пам"ятаю. В очах потемніло. Я злякався й закричав. Боляче не було. Дідусь почув, що я кричу, зупинив трактор. Коли підбіг до мене, весь аж трусився. Розірвав свою сорочку, перебинтував мої ноги, поклав сіна під голову. Побіг у село звати на поміч. Повернувся з бабусею та папою. Папин начальник, дядя Саша, поклав мене в свою машину й повіз у лікарню. Дорогою мене переклали в "скору".

— Я вдома була, прибігає наш дідусь чорний весь і кричить: бери якесь клоччя, побігли на поле, я Ромці ноги порізав, — веде далі бабуся хлопчика Євдокія Кожухар. — Спочатку онука відвезли до райлікарні, а звідти ввечері повезли до Сум. У Романа мабуть шок був. Він і сльозинки не зронив за весь час. Тільки дивився мовчки.

Лікарі кажуть, що хлопчику поталанило. Він міг залишитися без ніг. На гомілках у Роми глибокі рвані рани. Косарка зачепила сухожилля, кістки. Хлопчику зробили вдалу операцію. Після лікування він зможе ходити.

— Чоловік чотири дні просидів біля онука в лікарні, — втирає сльози Євдокія Кожухар. — Сильно переживає. Добре, що косарка йшла не на повному ходу. А то б залишився наш Ромочка без ніжок.

Зараз ви читаєте новину «Роман Оробей потрапив під косарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі