пʼятниця, 12 вересня 2008 14:40

Роман Абрамович відмовився від передвиборчої агітації

Вибори в Чукотську думу пройдуть без передвиборчої агітації, повідомляє РИА Новости в п"ятницю, 12 вересня.

За словами голови виборчкома Чукотського АТ Ігоря Маркіна, всі шість кандидатів до місцевого парламенту, серед яких колишній губернатор Чукотки Роман Абрамович, відмовилися від використання безкоштовного ефірного часу на телебаченні та радіо, а також від агітації в друкарських ЗМІ.

Виборча кампанія на Чукотці почнеться в понеділок, 15 вересня, за 28 днів до виборів, але кандидати в депутати агітації проводити не будуть, оскільки за російським виборчим законодавством ведення агітації - право, а не обов"язок кандидата. Вибори в думу пройдуть 12 жовтня.

Жителі Чукотки обиратимуть трьох депутатів в трьох округах: окрім Абрамовича, який балотується в Центральному виборчому окрузі, в Західному та Східному округах кандидатами в депутати є його колишні заступники Андрій Городілов та Арамаїс Даллакян.

За словами Ігоря Маркіна, у Романа Абрамовича і його колишніх заступників в кожному окрузі є по одному конкурентові.

Нагадаємо, Роман Абрамович пішов у відставку з посади глави регіону 3 липня 2008 року. Після відставки місцеві депутати попросили його стати депутатом і очолити окружну думу. Зараз губернатором регіону є Роман Копін.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович відмовився від передвиборчої агітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі