неділя, 18 жовтня 2020 11:58

Ролики з нецензурною лайкою Кучера на сесії облради активно репостять харків'яни

Ролики з нецензурною лайкою Кучера на сесії облради активно репостять харків'яни
Автори пригадали "Альоші" як він публічно обізвав чинного мера Геннадія Кернеса "абсолютно деструктивним елементом". Фото: Reuters

Харківський губернатор Олексій Кучер, який нині балотується в мери Харкова під прапором "Слуги народу", став "зіркою" соцмереж завдяки словесній нестриманості на сесії облради.

За 10 днів до виборів він нецензурно висловився на адресу заступника голови облради під час обговорення теми боротьби з Covid-19. Чиновники звинувачували один одного в бездіяльності, говорили опонентам, що вони "городять х ** ню", "ніх ** а не роблять", щось "д**чат", - інформує портал "Ліга".

Харків'яни, жителі інтелектуальної столиці України, оцінили жанрову сценку по достоїнству пояса - жорстким тролингом. У соцмережах стали множитися, як гриби після дощу, забавні пости, гумористичні ролики і відверто жорсткі меми. Найяскравіший відеоряд з'явився в Telegram. Автори пригадали "Альоші" як він публічно обізвав чинного мера Геннадія Кернеса "абсолютно деструктивним елементом". Як і той епізод, коли Кернес назвав губернатора міллю, а харківський бізнесмен Олександр Ярославський - і зовсім припечатав "не губернатор, а посміховисько".

Таким чином всього за 10 днів до виборів губернатор Харківської області Олексій Кучер завдав своєю мовою команді "Слуг народу" болючого удару нижче пояса. Ролик з Telegram має всі шанси стати другим вічним мемом з Харкова після нетлінного сюжету за участю Добкіна і Кернеса "У тебе обличчя нудне".

Зараз ви читаєте новину «Ролики з нецензурною лайкою Кучера на сесії облради активно репостять харків'яни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі