четвер, 28 серпня 2008 16:14

Рогозін: Україна спробує спекулювати на кавказькій трагедії

Українська влада "спробують по максимуму проспекулювати на трагедії на Кавказі", заявив представник Росії в НАТО Дмитро Рогозін.

"Ющенко обов"язково спробує отримати політичні бонуси і прискорити процес інтеграції з НАТО, - пояснив він. - Але Україна до цього не готова, вона розколеться на дві частини, оскільки за нашими даними, країна на три чверті проти вступу в НАТО".

На думку Рогозіна, "Ющенко грає з вогнем: він давно не популярний в Україні, і така позиція приведе його лише до ганьби як політика".

Відповідаючи на питання про готовність Росії захистити своїх громадян в Криму, як це було в Південній Осетії, Рогозін заявив: "Ми забезпечуватимемо безпеку своїх громадян скрізь, де б вони не проживали - хоч серед білих ведмедів, хоч в Африці, хоч в США. Це конституційний обов"язок нашого керівництва - забезпечувати життя і людську гідність громадян Росії", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Рогозін: Україна спробує спекулювати на кавказькій трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі