вівторок, 04 вересня 2007 09:24

Родичка міністра на смерть збила вагітну жінку в центрі Москви

31-річна родичка міністра охорони здоров"я Михайла Зурабова, Анастасія М., збила в центрі Москви вагітну жінку, яка загинула на місці. Трагедія сталася близько п"ятої години вечора на Смоленській вулиці, пише "Твой день".

Комерційний директор інтернет-проектів ВД "Собака" 37-річна Євгенія Пугачова та її наречений Олексій поверталися з ювелірного магазина, де купували собі обручки. Підійшовши до пішохідного переходу на Смоленській вулиці, неподалік будинку N 8, пара зупинилася і, дочекавшись зеленого сигналу світлофора, почала переходити дорогу.

Євгенія йшла на крок попереду свого супутника, коли несподівано із-за потоку автомобілів, що стояли, вискочив Nissan Almera. Іномарка збила вагітну з ніг і підчепила її на капот. Близько 15 метрів автомобіль протягнув нещасну на капоті, і лише після остаточної зупинки машини та впала на асфальт. Пізніше з"ясувалося, що, вдарившись головою об лобове скло, жінка дістала перелом шиї. Від отриманих травм Євгенія померла на місці.

Мати винуватиці ДТП підтвердила, що їхню сім"ю пов"язують з Михайлом Зурабовим родинні зв"язки. Сама Анастасія шокована тим, що сталось і на допиті буквально не знаходила собі місця.

Кілька місяців тому Олексій і Євгенія, які багато років мріяли про дитину, мали щастя дізнатися, що скоро їх чекає поповнення. Чоловік має намір добитися справедливого покарання для водія. "Нам все одно, хто вона, – заявив він. – Є ця жінка родичкою Зурабова чи ні, цю справу неможливо зам"яти. Я найняв адвоката і сподіваюся на справедливий суд. У будь-якому випадку ми розголосимо цю справу".

Зараз ви читаєте новину «Родичка міністра на смерть збила вагітну жінку в центрі Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі