середа, 06 березня 2019 16:02

Роботу українки обрали для аватарки Google

  Google поставив на аватар роботу української пенсіонерки. Фото: Інстаграм
Google поставив на аватар роботу української пенсіонерки. Фото: Інстаграм

Google встановили на свій офіційний акаунт в Instagram фотографію роботи української пенсіонерки. Вишивка 65-річної мешканки Кривого Рогу Людмили Кисельової набрала майже 70 тис. лайків.

Історію лого розповів зять авторки, креативний директор агентства RAM360 Святослав Кобзенко.

Зять сам запропонував майстрині вишити логотипи сучасних компаній, на кшталт Google, Adidas, Nike. На те, щоб вишити емблему одного з найпопулярніших інтернет-пошукачів у пані Людмили пішло близько двох днів, передає ain.ua.

"Будь-яка людина розміщує пост у себе в Instagram, прописує хештег #MySuperG і цілком може потрапити на очі Google. Так і сталося з роботою Людмили Кисельової, яку я розмістив у травні 2018 року", - розповів Святослав.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

A masterfully embroidered #MySuperG from @skobzenko.

Публикация от Google (@google)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто такий Стів Ірвін, якому Google присвятив дудл

Компанія Google Україна оприлюднила список головних пошукових запитів українців у 2018 році. Найпопулярнішим пошуковим запитом 2018 року виявився "ЧМ 2018" — чемпіонат світу з футболу. На другій сходинці — серіал "Мажор", на третій — конкурс Євробачення-2018. Також дуже часто в Google українці шукали нові фільми, серіали "Школа" і "Поліцейський з Рубльовки" та Олімпіаду-2018.

Зараз ви читаєте новину «Роботу українки обрали для аватарки Google». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі