четвер, 06 грудня 2007 17:48

Роббі Уїльямс за наклеп виплатить $ 1 млн

Роббі Уїльямс погодився виплатити компенсацію колишньому менеджерові групи Take That Найджелу Мартіну Сміту за звинувачення в крадіжці. 33-річний співак, кар"єра якого стрімко піднялася вгору саме завдяки популярній в 90-і роки минулого століття групі, вибачився за наклеп, повідомляє SkyNews.

У композиції The 90"s з останнього альбому Rudebox Роббі звинувачує колишнього менеджера Take That в нечесності по відношенню до підопічних. Співак припускає, що Сміт крав у колективу гроша. Адвокат виконавця заявив: "Роббі Уїльямс хоче пояснити своїм поклонникам і публіці в цілому, що не варто сприймати слова з цієї пісні за чисту монету".

"Роббі не збирався висувати припущення, що Найджел Мартін Сміт крав гроші у Take That. Перед виходом альбому Rudebox Роббі Уїльямс змінив текст пісні The 90"s, щоб надалі уникнути нерозуміння. Як би там не було, Роббі хоче публічно вибачитися за переживання, які довелося пережити Найджелу, після публікації оригінального варіанту пісні", - додав адвокат.

В результаті співак пообіцяв виплатити Сміту більше мільйона доларів. Ні Уїльямс, ні Сміт на слуханнях не були присутні.

Уїльямс був учасником Take That з 1990 по 1995 рік. Потім він пішов з групи, щоб почати сольну кар"єру. Альбом Rudebox вийшов в жовтні 2006 року, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Роббі Уїльямс за наклеп виплатить $ 1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі