вівторок, 11 грудня 2007 13:17

Ризикові чоловіки не подобаються жінкам

 Більшість чоловіків думають, що жінку привертає ризик: стрибок за допомогою еластичного троса з моста або швидка їзда. Проте американське дослідження показало, що це не так.

Команда соціологів з американського штату Мен провела опитування  48 чоловіків і 52 жінок. Виявилось, що багато чоловіків помилково вважають, що жінок привертає ризик. А насправді представниці прекрасної половини людства віддають перевагу обережним партнерам.

Керівник опитування Вільям Фартінг пояснив: "Чоловіки думають, що жінок вражають ризиковані авантюри, але насправді пані віддають перевагу обережності".

Також учасникам опитування запропонували з кількох сценаріїв вибрати найпривабливіші. Жінки вибирали в основному сценарії альтруїстичного характеру, де головний герой безкорисливо допомагав або врятовував життя, а чоловікам більше сподобалися їзда на високій швидкості,  стрілянина – все те, де описувалися ситуації з ризиком для життя, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Ризикові чоловіки не подобаються жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі