вівторок, 30 березня 2010 16:19

Рівненські митники спільно з британцями викрили контрабанду "секонду"

Рівненські митники спільно з британцями викрили контрабанду "секонду"

Рівненські митники в співпраці з британськими колегами розкрили схему незаконного ввезення в Україну одним з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю вживаних речей та одягу.

Підприємство в 2006-2008 роках імпортувало "секонд-хенд" із Великої Британії й задекларувало занижену вартість ввезеного товару.

Головний інспектор Рівненської митниці Віктор Желінський розповів Gazeta.ua, що рівненські бізнесмени надали українській митниці не правдиву інформацію.

"Фірма подала вантажні митні декларації та інші документи, за якими загальна вартість ввезених товарів становила 375, 4 тис. грн. Рівненська митниця звернулася із запитом до митних органів Великої Британії. Вартість імпортованого товару була занижена й насправді становила 882,9 тис. грн. Через це бюджет недоотримав податків і зборів майже на 135 тис. Гривень", - зазначив він.

Рівненська митниця порушила кримінальну справу за фактом контрабанди.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські митники спільно з британцями викрили контрабанду "секонду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі