пʼятниця, 01 серпня 2008 13:47

Рівень води в річках Карпатського регіону продовжує знижуватися

Рівень води в річках Карпатського регіону продовжує знижуватися. На Дністрі нижче Дністровського водосховища біля водпосту Могилів-Подільський рівень води знизився на 106 см. Надалі на річках Карпатського регіону продовжиться зниження рівня води.

Як повідомили у прес-службі МНС України, на Тисі біля Чопу рівень води на 04:00 1-го серпня щодо максимального знизився на 73 см. На Дністрі біля Заліщиків також триває спад рівня води. За період із 16:00 31-го липня до 04:00 1-го серпня рівень води знизився на 60 см.

У зв"язку зі значними викидами води з Дністровського водосховища нижче від дамби водосховища продовжує утримуватися високий рівень води з підтопленням населених пунктів та господарських об"єктів. Під час проходженні максимального рівня води на Дністрі в Біляївському районі Одеської області очікується затоплення межиріччя Дністра - Турунчука, підтоплення будинків, господарських об"єктів, автошляху Маяки - Паланка.

Крім того, увечері 1-го серпня і в першій половині ночі 2-го серпня у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областях очікуються невеликі дощі, які істотно не вплинуть на гідрологічний режим річок, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Рівень води в річках Карпатського регіону продовжує знижуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі