Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 11:33

Ринок на Троєщині закривають

Деснянська районна державна адміністрація сповістила підприємців про закриття продуктового ринку "Фестивальний" на Троєщині і зобов"язала їх упродовж двох діб звільнити торговельний майданчик.

Про це повідомив підприємець продуктового ринку "Фестивальний" Сергій Сокольченко.

"Цей ринок існує більш як 15 років, а вчора прийшло керівництво ринку і, посилаючись на розпорядження районної адміністрації, попросило очистити територію впродовж двох діб. При цьому жодних документів нам не пред"явили", – сказав С.Сокольченко.

За його словами, договір оренди у більшості підприємців, які мають торгові місця на ринку, діє до кінця року, а у деяких орендні документи укладено і до початку 2009 року. "На ринку працюють близько 1,5 тисячі осіб і всі вони, в разі закриття ринку, залишаються без засобів для існування. З іншого боку, обурені й жителі Троєщини, тому що на цьому ринку вони завжди купували свіжі продукти за низькими цінами, а зараз їх усіх заганяють до дорогих супермаркетів", - додав підприємець.

С.Сокольченко також повідомив, що підприємці створили ініціативну групу для ведення переговорів з Деснянською районною державною адміністрацією. "В даний час 50 осіб з ініціативної групи перебувають в приміщенні адміністрації, але на нас ніхто не звертає ніякої уваги. Якщо так продовжуватиметься, то ми готові провести акцію протесту", - наголосив він, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ринок на Троєщині закривають ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути