пʼятниця, 12 жовтня 2007 08:49

Римська прокуратура закрила справу свідка смерті Литвиненка

Прокуратура Риму припинила одну з кримінальних справ проти Маріо Скарамеллі, що звинувачувався в наклепі і торгівлі зброєю, повідомляє RAI News. Скарамелла, що іменує себе консультантом з питань безпеки, був арештований у Неаполі в грудні 2006 року. Він стверджував, що агенти російських і українських спецслужб готують замах на нього і на сенатора Паоло Гуццанті, який очолював комісію з розслідування діяльності КДБ в Італії в роки "холодної війни".

Скарамелла зустрічався в Лондоні з колишнім співробітником ФСБ Олександром Литвиненком в день, коли він імовірно був смертельно отруєний полонієм. Італієць повинен був нібито передати документи, що свідчать про причетність російських спецслужб до вбивства журналістки Анни Політковської.

Британські власті підозрюють у вбивстві Литвиненка російського підприємця і колишнього співробітника спецслужб Андрія Лугового, який заперечує ці звинувачення, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Римська прокуратура закрила справу свідка смерті Литвиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі