четвер, 13 вересня 2007 15:01

Рідне селище кандидата в прем"єри Зубкова стерте з лиця землі

У Кушвинському районі Свердловської області РФ ведуться пошуки робочого селища Арбат, в якому в 1941 році народився кандидат в прем"єр-міністри Росії Віктор Зубков. Як повідомили "Інтерфакс" в прес-службі адміністрації міста Кушви, населений пункт в даний час знайти не можуть.

"У нас виїжджала знімальна група з навігаційною системою. Але на тому місці, де повинне бути розташоване селище або хоч би те, що від нього залишилося, зараз тільки пустир. Також ми ведемо пошуки в архіві яких-небудь даних про це селище", - сказав співбесідник агентства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що селище Арбат вже досить давно стоїть покинутим серед уральських лісів, з ним немає телефонного зв"язку, а інформація про історію селища практично відсутня. Економічний крах в кінці минулого століття і серйозна криза в металургійному виробництві погубили селище, і в даний час на батьківщині Зубкова немає ні душі.

Для того, щоб заповнити прикрий пропуск, в четвер вранці на місце в терміновому порядку виїхали кушвінські чиновники - зібрати інформацію, оцінити стан малої батьківщини майбутнього російського прем"єра. Не виключалося навіть, що незабаром в селищі з"явиться і музей імені нового прем"єра РФ Віктора Зубкова. Але тепер з"ясовується, що музей ставити ніде - самого селища немає.

Зараз ви читаєте новину «Рідне селище кандидата в прем"єри Зубкова стерте з лиця землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі