вівторок, 26 лютого 2008 15:31

Рідлі Скот зніме фільм про історичну зустріч Рейгана та Горбачова

Режисер "Гангстера" та "Гладіатора" Рідлі Скотт заявив, що збирається зняти фільм про Рейгана і Горбачова, а точніше описати їхню історичну зустріч в Рейк"явіку в 1986 році, на якій вони вели переговори про ядерне роззброєння.

Як повідомляє ВВС Online, представники його компанії Scott Free вже побували в Рейк"явіку і отримали дозвіл на зйомки в історичній будівлі, де проходила зустріч. Кадрові рішення ще не ухвалені. Рідлі Скотт стверджує, що йому не дуже важлива портретна схожість акторів і героїв: "Мова йде швидше не про зовнішність, а про акторську гру", - заявив він в інтерв"ю "Hollywood Reporter".

Проте все-таки і зовнішність важлива. "Від фактури нікуди не дінешся", - продовжує Скотт. "Рейган був високий і елегантний, а Горбачов - такий здоров"як, як нападаючий в регбі. На роль Горбачова легко знайти актора, ніж на роль Рейгана".

Фільм має вийти в 2009 році. До того нам покажуть його останню роботу - "Сукупність брехні", історію про журналіста (Леонардо Ді Капріо), завербованого ЦРУ, якому вдалося вийти на слід одного з лідерів Аль-Каїди, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Рідлі Скот зніме фільм про історичну зустріч Рейгана та Горбачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі