пʼятниця, 22 серпня 2008 15:10

Резиденти "Comedy Club" знімають нове скетч-шоу про українців (ФОТО)
10

Резиденти "Comedy Club UA" Сергій Притула та Андрій Молочний знімають перше в Україні скетч-шоу "Файна Юкрайна". Скетч - це коротка гумористична п"єса із двома персонажами. Найвідомішими скетч-шоу у світі вважаються "Шоу Бенні Хілла", "Летючий цирк Монті Пайтона", а на пострадянських теренах - "Городок" і "Наша Russia".

Українське гумористичне скетч-шоу "Файна Юкрайна" розповідатиме лише про українців та їхнє життя. Перші програми глядачі зможуть побачити вже у середині вересня на Новому каналі. Зараз активно ведеться робота над скетчами для шоу. Один з них знімали неподалік від Києва у с.Музичі на садибі пенсіонера Михайла. "Прийняли дідуся та бабусю у шоу-бізнес", - пожартував А. Молочний, якому у цій п"єсі довелося грати жіночу роль.

Як повідомили актори, їхні герої - молоді люди Антон та Марічка. "Я - Антон, який живе у місті Жашків. У нього є два кіоски "Кури-гріль". Майже щодня він їздить до коханої Марічки, яка живе у селі неподалік. Вона - на виданні, але прихильників у неї немає. І Антон - її єдина надія. У цьому скетчі вони сваряться і миряться. Але вони пройдуть ці випробування, адже любов подолає всі негаразди", - усміхається С. Притула.

В образі Марічки А. Молочному цілком зручно. "Поки що мені подобається моє відображення у дзеркалі. Я думаю, кожному було б цікаво подивитися на себе в іншому образі. У мене під час зйомок кілька разів на день змінюється колір волосся. Образ Марічки дуже правдивий. Я не раз бачив таких тіток: у спортивній куртці, спідниці, шкарпетках та босоніжках. Правда шкарпетки - щоб ноги волохаті приховати", - сміється актор.

Артисти кажуть, що їхнє шоу розраховане на сімейний перегляд. Проте варто відзначити, що на зйомках чергового скетчу про Антона та Марічку герої говорили і про інтимні речі також.

За сюжетом сценки, Антон приїжджає до Марічки на своїй червоній машині з номерами "ТОХА". У нього погані новини - згорів його кіоск. Тепер парубку доведеться їхати на заробітки до Франції, Іспанії чи Португалії. Він просить Марічку присягнутися йому у вірності. "Зараз заходимо у будинок, закриваємо двері і починаємо присягатися. І треба швидко, бо автобус за дві години, а присягтися треба мінімум тричі", - каже Антон. Потім з"ясовується, що від"їзд на заробітки - це жарт. Просто друзі сказали Антону, що близькість перед довгою розлукою - найкраща. До речі, кожна зі сценок про молодих людей завершуватиметься віршем відвертого змісту.

Сценарії сценок для шоу артисти пишуть самі, але у майбутньому хочуть співпрацювати із молодими авторами. Щодо гонорарів, то, за словами акторів, сценаристів вони не образять. Іноземних авторів хлопці не запрошували, оскільки вважають, що про Україну можуть написати тільки українці.

Бюджет шоу "Файна Юкрайна" артисти не назвали. Сказали тільки, що гроші назбирали самі - трохи родичі допомогли, а щось у друзів позичили.

У кожній програмі шоу буде п"ять основних сюжетних ліній, однією з яких є історія Марічки й Антона. Крім того, у кожній передачі буде кілька "одноразових" історій. У кожного з артистів в арсеналі є кілька жіночих образів, серед яких - подруги Ілона Давидівна та Анжела Петрівна. С. Притулі для виконання таких ролей довелося збрити вуса. "Носити перуки - це важка робота, а як жінки одягають панчішки - взагалі не розумію. Ще дуже важко фарбувати вії: навішають по кілька кілограмів туші на кожну - очі вилазять", - скаржиться актор.

За словами артистів, зйомки інших епізодів із шоу проходитимуть у спортзалах та офісах Києва, на вулицях міста та його околицях. Серед інших персонажів шоу - прибиральниця, козаки, офісні працівники, спортсмени, зірки шоу-бізнесу, а також представники нетрадиційної орієнтації.

За словами хлопців, вони не бояться порівнювання їхнього скетчу-шоу "Файна Юкрайна" із російським "Наша Russia". "Ми одразу розуміли, що ця тема підійматиметься. Коли ми "Comedy Club UA" робили, нам всі говорили, куди вам до Москви. А за кілька місяців порівнювати перестали, зараз навіть говорять що наше "Сomedy" краще. Ми просто робимо свою справу - перше українське скетч-шоу", - сказав А. Молочний, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Резиденти "Comedy Club" знімають нове скетч-шоу про українців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі