вівторок, 26 лютого 2008 09:31

Резидент "Комеді Клаб" Паша Воля інсценував власне побиття

Резидент "Комеді Клаб" Паша Воля інсценував власне побиття
У вихідні в Інтернеті з"явилося скандальне відео, на якому відомого резидента "Комеді Клаб" Павла Волю нібито жорстоко б"ють двоє хуліганів.

Газета "Твій день" поспішила повідомити, що молодий гуморист став жертвою "гопників" у одному з нічних клубів Москви. Компанії, що розпивала спиртне по сусідству зі столиком Волі та його друзів, нібито не сподобалося те, що резидент став співати пісні в стилі реп і випускає свій альбом, тому вони підкараулили його в туалеті, де й побили.

Проте достовірність зйомки викликала сумніви, оскільки Воля чинив опір нападникам мляво, лише відмахуючись, до того ж удари, що йому завдавали, здавалися неприродними, хоча виглядав побитий Паша цілком реалістично.

Шанувальники резидента розпочали власне розслідування. У результаті з"ясувалося, що їхні переживання виявилися марними. "Побиття" Паші Волі виявилося ні чим іншим, як черговим його піаром. Насправді повна версія скандального відео закінчується словами: "Б"ють, значить, люблять" і підписом "Павло Воля. Респект і уважуха. В усіх кіосках країни", повідомляє Newsland

Зараз ви читаєте новину «Резидент "Комеді Клаб" Паша Воля інсценував власне побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі