Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2007 13:45

Режисера "Малени" Джузеппе Торнаторе побили й пограбували в Римі

Знаменитий італійський кінорежисер Джузеппе Торнаторе зазнав у Римі нападу грабіжників і знаходиться в столичній клініці Fatebenefratelli.

Лікарі оцінюють стан здоров"я 51-річного маестро як задовільний. Деяке занепокоєння медиків викликає той факт, що режисер отримав кілька сильних ударів по голові. Сьогодні йому повторно буде проведена комп"ютерна томографія черепа.

Напад на Торнаторе був здійснений пізно ввечері у вівторок в одному з найдавніших і престижніших римських кварталів Авентіно. Двоє молодих людей підійшли до режисера і запитали у нього, як пройти в район Піраміді.

За свідченням самого Торнаторе, судячи з акценту, із яким говорили невідомі, швидше за все, це були румуни. Поки режисер пояснював їм дорогу, один зі зловмисників підійшов до нього ззаду і, ймовірно, вдарив чимось важким по голові. Що відбулося далі, Торнаторе не пам"ятає. Злочинці викрали у нього гаманець, годинник і мобільний телефон. Не виключено, що вони продовжували бити кінематографіста, коли той вже знепритомнів.

Останнім часом почастішали випадки нападу на самотніх перехожих у центрі Риму в темний час доби. Зазвичай їх здійснюють члени румунських злочинних угрупувань.

Джузеппе Торнаторе став одним із найпомітніших режисерів нової хвилі італійського кінематографа. Він автор кінострічок "Новий кінотеатр "Парадізо" (премія "Оскар" за кращий зарубіжний фільм), "Легенда про піаніста", "Малена". Його остання робота "Незнайомка" завоювала приз за кращу режисуру на останньому Московському міжнародному кінофестивалі, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Режисера "Малени" Джузеппе Торнаторе побили й пограбували в Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути