середа, 11 грудня 2019 18:40

Революція, розпуск парламенту і фінансова криза – астролог шокувала прогнозом на 2020 рік

Революція, розпуск парламенту і фінансова криза – астролог шокувала прогнозом на 2020 рік
Людей змусять вийти на вулицю низькі зарплати, високі тарифи та ціни на продукти. Фото: tvoemisto.tv

2020 рік перевірятиме українців на стійкість. Бідність, позбавлення прав і свобод змусять народ вийти на вулицю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Від 18 до 25 червня, а також від 10 по 15 вересня є імовірність народного спротиву, - говорить астролог. - Людей змусять вийти на вулицю низькі зарплати, високі тарифи та ціни на продукти. Будемо мати ще одну революцію. Якби президент не ігнорував протестні акції у жовтні цього року, уникнув би загострення політичної кризи 2020-го".

За словами астролога, нова економічна криза настане в період з 15 травня до 13 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9-15 грудня: астролог назвала найважчі дні цього тижня

"Вона нагадає 2008 рік. Ослабне гривня. Це час серйозної кризи у банківській системі, - каже Максимова. - Старі методи ведення політики відживуть себе і підуть в забуття. Влітку з'явиться ризик розпуску Верховної Ради. Депутати робитимуть усе для цього. Закони і накази, які видаватимуть масово, підуть не на користь державі. Вони більше нагадуватимуть соціальні експерименти".

У 2020 році погода не раз здивує українців. Будемо мати неврожайний рік, сповнений погодних катаклізмів.

Зараз ви читаєте новину «Революція, розпуск парламенту і фінансова криза – астролог шокувала прогнозом на 2020 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі