середа, 30 липня 2008 17:25

Ректорові Запорізького національного університету оголошена догана

За серйозні порушення, допущені при укомплектовуванні списку студентів без урахування балів сертифікатів ВНО з української мові і літератури ректорові Запорізького національного університету Сергію Тимченко оголошена догана.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки (МОН) України, Міністр Іван Вакарчук в своєму наказі попередив С.Тимченко про можливість дострокового розриву контракту з ним, якщо ректор допустить в майбутньому порушення нормативно-правових актів щодо питань вищої освіти.

Так, МОН звертає увагу керівників вузів на необхідність суворого дотримання вимог нормативно-правових актів і забезпечення об"єктивності і відвертості проведення вступної кампанії.

Нагадаємо, раніше І.Вакарчук заявив, що краще покарання для керівників вузів, які використовують корупційні схеми, - це громадське засудження, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Ректорові Запорізького національного університету оголошена догана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі