вівторок, 17 березня 2015 13:04

Ректор львівського вузу "наколядував" більше 2 млн грн та 5 кг золота

Ректор львівського вузу "наколядував" більше 2 млн грн та 5 кг золота

У Львові міліція затримала на хабарі в. о. ректора одно з вузів, повідомляє прес-служба МВС. Посадовця затримали на хабарі у 2 тисячі доларів, але під час обшуку у його кабінеті та помешканні міліція вилучила готівки в еквіваленті на більш як 2 мільйони гривень та 5 кілограмів виробів із золота.

Zaxid.net зазначає, що йдеться про ректора Львівської фінансової академії Петра Буряка.

"Під час проведення санкціонованого обшуку у службовому кабінеті посадовця було виявлено та вилучено 14 тисяч доларів США, а також "чорнові" записи. У помешканні зловмисника виявлено та вилучено 22 тисячі доларів США, 57 тисяч євро, 1,5 тисячі фунтів стерлінгів та 40 тисяч гривень. Крім того, вилучено понад 5 кілограмів виробів із золота", – зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Очільник вузу вимагав хабар від жінки за прийом її на посаду інспектора факультету заочного навчання підпорядкованого йому навчального закладу.

Чиновник затриманий. Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють, чи причетний він до інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Нагадаємо, що 16 березня, оперативники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області затримали 64-річного в.о. ректора одного з вищих навчальних закладів Львова у момент одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 2 тисяч доларів США.

Посадовець вимагав ці гроші від жінки за прийом її на посаду інспектора факультету заочного навчання підпорядкованого йому навчального закладу. Протиправні дії зловмисника працівники міліції викрили під час одержання ним неправомірної вигоди.

Зараз ви читаєте новину «Ректор львівського вузу "наколядував" більше 2 млн грн та 5 кг золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі