пʼятниця, 07 березня 2008 12:31

Рекордсмени пластичної хірургії (ФОТО)
10

Вони вже далеко не молоді, але продовжують із захватом експериментувати зі своєю зовнішність. Старіння для них зовсім не природний процес. І хоча вони мають цілий список негативних наслідків своєї зовнішності, кожен з них продовжує наполягати на своєму.

Безумовно рекордсменом зі зміни зовнішності є світська левиця Джоселін Вільденштайн. "Левиця" слід розуміти в буквальному розумінні слова, тому що вона кардинально змінила своє обличчя на "котячийманір". З тих пір пройшло вже не одне десятиліття, але Джоселін продовжує вносити корективи до своєї зовнішності. При цьому, вона ні про що не жаліє і на питання чи "варто було це робити?" незмінно відповідає, що "вартувало".

Дженіс Дікинсон - фотограф і супермодель з 32-річним стажем. Вона стала першою моделлю, чиї гонорари прирівнялися до зіркових - до неї американці бідно оплачували цю нелегку роботу. По закінченню модельної кар"єри Дженіс відкрила власне модельне агентство. Але головне чим вона знаменита, це своєю любов"ю до ботоксу і ін"єкцій колагену. Дженіс із задоволенням розповідає про те, що удається до косметичних процедур і "просто обожнює колаген". "І хай я буду трупом, зате гарним трупом".

Співак Том Джоунс, популярний в 60-х роках зізнався, що підтримує хорошу форму за допомогою пластики. Але останнім часом навіть хірурги попередили його більше цього не робити.

Реперша Лив Ким виграє війну з віком за допомогою пластичної хірургії. З"явившись в кінці 90-х за минулі 10 років вона значно помолодшала. При цьому, єдине в чому вона призналася, так це в зміні носа і збільшенні грудей. Але на фотографії видно, що корекції піддалося і все інше.

Памела Андерсон - одна з небагатьох, хто не боїться афішувати свої походи до пластичного хірурга. Ну а прихильники зірки вже збилися з рахунку, скільки разів Памела збільшувала і зменшувала свої легендарні груди.

Майкл Джексон змінився до невпізнаності - вибілювання шкіри, ринопластика, хірургічним шляхом створене "мужнє" підборіддя - це лише невеликий список корекцій. Але Джексон не дає коментарів із цього приводу. Лише один раз в інтерв"ю Опрі Уїнфрі в 1993 році він заявив, що знебварвлення його шкіри - це результат рідкісного шкірного захворювання під назвою "вітиліго".

А порнозірка "на пенсії" Дженна Джеймсон в минулому році вирішила повернутися до своєї первинної зовнішності і зменшила розмір своїх грудей з 4 до 3. Після операції Дженна зняла ліфчик, подивилася на себе в дзеркало і відчула себе, за її власним визнанням "як в 17 років".

Мало хто знає, що рокершаКортні Лав теж побувала під ножем. І хоча вона присягалася і божилася, що це суперечить її поглядам і в її минулому житті не було пластичної хірургії, вона все ж таки "обмовилася" на сторінках журналу Myspace, що повинна відвідати свого паризького пластичного хірурга знову.

Телеведуча Джоан Ріверс в свої 64 роки виглядає цілком свіжо. Справа тільки в тому, що вона ніколи не знає, посміхається вона, чи ні. Велика кількість пластичних операцій позбавила її зморшок, але разом із зморшками і рухливості, так що обличчя стало схоже на натягнуту маску.

"Американський ідол" Саймон Ковелл зізнався квітневому журналу Glamour, що допомагає йому всі ці роки залишатися незмінним - це те, що він помалу "балується" ботоксом.. "Для мене Botox також звичайний, як зубна паста", - говорить Саймон, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Рекордсмени пластичної хірургії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі