четвер, 16 серпня 2007 13:02

Рейтинги Партії регіонів і БЮТ майже порівнялися - соцопитування

Рейтинги Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко практично порівнялися, заявляє голова ради директорів Інституту політичних і соціологічних досліджень імені Т.Шевченка Володимир Бондаренко.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Інститутом політичних і соціологічних досліджень ім. Т.Шевченка з 8 по 14 серпня, оприлюднені  В.Бондаренко на прес-конференції у четвер у Києві.

Як показало опитування, за Партію регіонів готові проголосувати на позачергових парламентських виборах 27,6% опитаних, за БЮТ -26,5%, за блок "Наша Україна - Народна самооборона" - 11,1%, за Комуністичну партію України -3,2% респондентів.

Бондаренко відзначив, що за три тижні рейтинг БЮТ виріс на 1%. Він не виключає, що якщо така тенденція збережеться, то БЮТ "зможе наздогнати і навіть перегнати Партію регіонів".

Крім того, за прогресивно-соціалістичну партію України готові проголосувати 2,3% респондетів, за Блок Литвина - 1,4%, за Соціалістичну партію України - 1,3%.

Згідно опитування, проти всіх мають намір проголосувати 2,8% опитаних, не визначилися з вибором 10,5%, не братимуть участь у голосуванні 9,9%.

За словами Бондаренка, явка виборців на виборах очікується близько 70%.

Опитані 2001 респондентів, погрішність вибірки - 2%, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Рейтинги Партії регіонів і БЮТ майже порівнялися - соцопитування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі